[ sluiten ]
TELECOM Result Group BNF Telecom IRIS Mobile VOICE Rent ORAKEL Telemediair PANAS Hosted

Inbouwen carkit

Het inbouwen van een carkit is een goede oplossing wanneer u vaak onderweg bent en gebeld wordt of zelf moet bellen. Het inbouwen van een carkit is een specialistische bezigheid. Wij kunnen dit werk voor u uithanden nemen. Wij leveren u de carkits graag en verzorgen het inbouwen van elke carkit. Een professioneel inbouwbedrijf komt bij u op locatie voor het inbouwen van de desgewenste carkit in de auto’s van uw medewerkers.

Wilt u liever geen carkits in laten bouwen, dan is er de mogelijkheid een plug-in carkit te kiezen. Deze wordt in de sigarettenaansteker geplugd. Een ander alternatief is een headset, waarbij u de keuze hebt met een draad of Bluetooth® headset.

Neem contact met ons op voor het bestellen en/of inbouwen van een carkit, plug-in carkit of headset voor al uw medewerkers. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073 - 523 22 88 of per email info@iris-mobile.nl .

Verder kunnen wij u ook informeren over zakelijk mobiel bellen, abonnementen en telefoons. Kijk verder op onze website en neem anders contact met ons op.

Kijk ook eens op:


Abonnementen mobiele telefoon zakelijk
Advies zakelijke telefonie
Advies zakelijke telefoon abonnementen
Beheer mobiele telefonie bedrijven
Inbouwen carkit
Mobiele communicatie
Mobiele telefonie
Zakelijk abonnement verlengen
Zakelijk bellen
Zakelijke mobiel