[ sluiten ]
TELECOM Result Group BNF Telecom IRIS Mobile VOICE Rent ORAKEL Telemediair PANAS Hosted

Mobiele communicatie

Mobiele communicatie is in de afgelopen jaren steeds verder uitgebreid. Naast bellen en het versturen van sms-berichten is de mobiele communicatie uitgebreid met internet op uw mobiele telefoon. Dit heeft als voordeel dat u onderweg uw emails kunt lezen en beantwoorden, kunt inloggen op het bedrijfsnetwerk en iets op internet op kunt zoeken, zonder dat u daar een laptop voor nodig heeft.

IRIS Mobile geeft onafhankelijk advies in verband met mobiele communicatie en alles wat daarbij komt kijken. Bent u op zoek naar een nieuwe manier van mobiel communiceren of wilt u een abonnement afsluiten voor uw bedrijf, dan adviseren wij u graag. Wij kunnen voor u ook bekijken of de mobiele communicatie waar u nu gebruik van maakt ook werkelijk de beste en goedkoopste oplossing voor uw bedrijf is. Aan de hand van een aantal korte vragen kunnen wij u al een vrijblijvend advies toesturen via de IRIS Mobile Check.

Voor meer informatie of vragen over mobiele communicatie kunt u altijd contact opnemen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073 - 523 22 88 of email info@iris-mobile.nl

Kijk ook eens op:


Abonnementen mobiele telefoon zakelijk
Advies zakelijke telefonie
Advies zakelijke telefoon abonnementen
Beheer mobiele telefonie bedrijven
Inbouwen carkit
Mobiele communicatie
Mobiele telefonie
Zakelijk abonnement verlengen
Zakelijk bellen
Zakelijke mobiel