[ sluiten ]
TELECOM Result Group BNF Telecom IRIS Mobile VOICE Rent ORAKEL Telemediair PANAS Hosted

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie is tegenwoordig niet meer weg te denken. Vooral in het bedrijfsleven is mobiele telefonie een steeds belangrijker wordend fenomeen. Veel bedrijven hebben medewerkers die veel onderweg zijn. Dan is het belangrijk dat ze goed bereikbaar zijn. Wanneer uw medewerkers veel onderling dienen te bellen kunt u een groepsabonnement afsluiten waarbij u gratis onderling kunt bellen. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Laat IRIS Mobile de mobiele telefonie voor u regelen. Wij werken als onafhankelijk adviseur en werken met alle bekende providers, waardoor we een goed overzicht hebben van de verschillende abonnementen en prijzen. Aan de hand van een aantal gegevens kunnen we dan voor uw bedrijf bekijken welke mobiele telefonie aanbieder de beste en goedkoopste is. We kunnen voor u de abonnementen afsluiten, de telefoons bestellen, maar ook het beheer voor reparatie en service kunnen wij op ons nemen.

Interesse in onze diensten voor mobiele telefonie, neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op tel. 073 - 523 22 88 en per email op info@iris-mobile.nl

Kijk ook eens op:


Abonnementen mobiele telefoon zakelijk
Advies zakelijke telefonie
Advies zakelijke telefoon abonnementen
Beheer mobiele telefonie bedrijven
Inbouwen carkit
Mobiele communicatie
Mobiele telefonie
Zakelijk abonnement verlengen
Zakelijk bellen
Zakelijke mobiel