[ sluiten ]
TELECOM Result Group BNF Telecom IRIS Mobile VOICE Rent ORAKEL Telemediair PANAS Hosted

Zakelijke mobiel

Een zakelijke mobiel moet bij ieder bedrijf weer aan andere eisen voldoen. Omdat u het beste en goedkoopste abonnement wilt voor uw zakelijke mobiel, kunt u bij ons terecht. Aan de hand van uw huidige factuur kunnen wij voor u uitzoeken welke provider en welke telefoon de beste is voor u. Zodat uw zakelijke mobiel niet alleen handig is in gebruik, maar ook nog eens tegen de laagste prijs bij u geleverd wordt. Wij werken al geruime tijd als onafhankelijk adviseur met alle bekende providers, waardoor wij u goed kunnen adviseren. Vul de IRIS Mobile Check in en wij geven u vrijblijvend inzicht in de kosten van het door u gewenste telefonieoplossing.

Voor uw zakelijke mobiel abonnement wordt gekeken naar het aantal personen dat een zakelijke mobiel nodig heeft, het soort toestel (basis, middelklas of professioneel), of uw buitendienst geautomatiseerd is en of er veel gebeld dient te worden tussen uw medewerkers onderling.

Neem contact met ons op om ons te laten bekijken welke zakelijke mobiel en welk abonnement het beste bij uw bedrijf past. Wij zijn te bereiken per mail info@iris-mobile.nl of per telefoon 073 - 523 22 88.

Kijk ook eens op:


Abonnementen mobiele telefoon zakelijk
Advies zakelijke telefonie
Advies zakelijke telefoon abonnementen
Beheer mobiele telefonie bedrijven
Inbouwen carkit
Mobiele communicatie
Mobiele telefonie
Zakelijk abonnement verlengen
Zakelijk bellen
Zakelijke mobiel